De meest populaire relatiegeschenken op een rijtje

De meest populaire relatiegeschenken op een rijtje           

Op zoek naar inspiratie voor een passend relatiegeschenk? Wij vertellen je welke relatiegeschenken het meest populair zijn en waarom dat zo is. Deze relatiegeschenken zijn bruikbaar voor vrijwel elke doelgroep, dus dan weet je ook meteen dat het hoe dan ook goed is. Je eerste gedachte bij deze geschenken kan zijn: saai, standaard. Maar denk even twee keer. Al deze relatiegeschenken kun je laten bedrukken, zo maak je ze persoonlijk, leuk en toch ontzettend origineel! Veel gedoe? Bedrukken kan eenvoudig en snel bij webshops zoals Allgifts.nl.

 

Mokken, persoonlijk en nuttig

Een van de meest populaire relatiegeschenken zijn nog altijd mokken. Eenmok bedrukken is ook erg effectief, omdat mokken je vaak een groot en opvallend drukoppervlak bieden. Zo kun je je logo er groot opzetten, maar is er ook ruimte voor een passende, persoonlijke boodschap. Mokken zijn er in allerlei soorten en maten. Groot, klein, met een lepeltje erbij… Haast iedereen drinkt regelmatig een kop koffie of thee en daarom is een mok voor vrijwel iedereen wel een nuttig geschenk. Dat is immers het doel van het geschenk: iemand blij maken, maar er ook zelf iets aan overhouden. In dit geval dus naamsbekendheid. Bovendien word je onthouden, doordat de koffiedrinker keer op keer je logo te zien krijgt.

 

Jawel, pennen

En dan nog pennen. Die blijven hard gaan in relatiegeschenkenland. Waarom dan toch? Alles gaat toch digitaal? Nee hoor. Het blijft voor velen fijn en onmisbaar om nog gewoon ‘ouderwets’ iets op te schrijven. Dat gaat toch nog altijd sneller en makkelijker. Pennen zijn daarnaast ontzettend veelzijdig. Je kunt standaard, goedkope pennen bestellen. Maar je kunt ook voor humor gaan en een pen met een grappig poppetje of in een aparte vorm bestellen. Daarnaast heb je ook luxe pennen, van grotere merken bijvoorbeeld. Die kun je vaak mooi graveren, voor wie een relatiegeschenk wil dat veel waarde uit naar de relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *