Stickers als marketingmiddel

Je bent bezig met de promotie van je bedrijf of product. Heb je ook aan stickers gedacht? Stickers kunnen een effectief marketingmiddel zijn. Vergeleken met bijvoorbeeld een advertentie zijn stickers relatief goedkoop. Bovendien kan het bereik erg groot zijn.

Sticker als cadeautje

Plak bijvoorbeeld een sticker op je auto en overal waar je komt, word je gezien. Ook kun je stickers uitdelen aan relaties en klanten. Veel mensen zijn gek op gratis dingen. Een gratis sticker zullen ze dan ook eerder als cadeautje dan als reclame zien. En heb je een leuke sticker, dan is de kans groot dat ze die ergens opplakken. Sommige merken zijn inmiddels zo gewild dat mensen zelfs stickers van dat merk kopen om ergens op te plakken. Ook zijn er mensen die stickers sparen.

Informatie over stickers

Ben je op zoek naar stickers? Kijk dan eens op de website Sticker-informatie.nl. Je kunt geen stickers bestellen via die website. Wel vind je er allerlei informatie over stickers vinden, zoals materialen, afwerkingslagen, drukkleuren, lijmsoorten en druktechnieken. Aan de hand daarvan kun je een keuze maken welke sticker het meest geschikt is voor jou. Met die kennis kun je vervolgens op zoek gaan naar een stickerleverancier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *