Kan autobelettering je autolak beschadigen?

Zal autobelettering je autolak beschadigen? Sommige mensen vragen zich af of auto bestickering de lak van hun auto zal beschadigen. Misschien wilt u na een tijdje de autobelettering verwijderen en dan zou het zonde zijn als de autolak is beschadigd of verkleurd.

 

Zal een autobelettering de verf op mijn voertuig beïnvloeden?

Inzicht in hoe een auto, vrachtwagen of bestelbus de lak op uw voertuig zal beïnvloeden, is een belangrijke vraag die u moet stellen voordat u zich aan deze vorm van belettering wijdt. Het eenvoudige antwoord is: autobelettering zal autolak van hoge kwaliteit niet beschadigen.

 

Autobelettering kan uw verf beschermen

Autobelettering of auto bestickering zal het geverfde oppervlak van uw voertuig niet beschadigen. Sterker nog; het beschermt zelfs het oppervlak van het voertuig en behoudt de kwaliteit van de verf eronder. Het vinyl van autobelettering of auto bestickering fungeert als een deklaag voor de verf en voorkomt schade door weersinvloeden op de verf. Het biedt ook enige bescherming tegen kleine krassen en deuken. Als het vinyl correct wordt verwijderd, laat het geen residu achter of pelt geen verf of blanke lak mee.

 

3 belangrijke voorwaarden voor het verwijderen van autobelettering of auto bestickering:

–    Gebruik alleen premium vinyl van een goed merk, ontworpen voor voertuigen

–    Vinyl moet binnen de garantieperiode worden verwijderd

–    Oppervlak moet de fabrieksverf hebben of beter zijn

 

Goede kwaliteit autobelettering

Als dit niet u eerste stop is in uw onderzoek naar autobelettering, weet u waarschijnlijk al dat u bordjes of merkloze autobelettering op uw voertuigen mag gebruiken. Het is een herhaling, vooral als er enige verleiding is om wat geld te besparen met een goedkope autobelettering. We raden aan om alleen te werken met autobelettering voor lange termijn van gespecialiseerde bedrijven. Bevestig deze informatie bij elk bedrijf waarmee u werkt. Of uw voertuig nu in eigendom of in lease is, de restwaarde zal worden beïnvloed door de toestand van de verf wanneer u wilt inruilen of te verkopen. Kijk hier voor autobelettering.

 

Autobelettering verwijderingsgarantie

Autobelettering voor lange termijn krijgen doorgaans binnen 3-5 jaar een garantie voor schone verwijdering. Het is belangrijk op te merken dat uw afbeeldingen er waarschijnlijk lang goed uitzien; echter, na verloop van tijd wordt de kleeflaag op de auto bestickering agressiever. Een auto bestickering die 10 jaar op een voertuig heeft gezeten, zal veel moeilijker te verwijderen zijn dan een sticker die 5 jaar op een voertuig heeft gezeten. Vraag eventueel een professional om de autobelettering voor u te verwijderen. Zij zijn gespecialiseerd in dit proces en zorgen voor het beste resultaat. Kies dus altijd voor een specialist in autobelettering.

 

Wat als er slechte verf op mijn auto zit?

Er worden veel nieuwe voertuigen voorzien van autobelettering, zowel gehuurd als in eigendom, maar uiteraard wordt niet elk voertuig rechtstreeks vanuit de fabriek voorzien van auto belettering. Veel mensen hebben tweedehands voertuigen en dat is een zeer milieuvriendelijke en economische keuze. Een goed auto beletteringsbedrijf zal kijken naar de kwaliteit van de verf van de auto en kan u adviseren over de mogelijkheden. Mocht de kwaliteit van de verf niet goed zijn, dan kan het voorkomen dat autobelettering geen goede optie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *